Agenda Workshops en speciale lessen

Agenda.

Meld je aan voor workshops of speciale lessen via rooster of mail naar info@yogalifestylecenter.nl.

DATUM

TIJD

WORKSHOP / LES

DOCENT

KOSTEN

Dinsdag 5 september 8:00 – 9:15 NIEUW op het rooster!!! Ashtanga yoga Jacquelien reguliere les
Donderdag 7 september 9:30 – 10:45 NIEUW op het rooster!!! Pilates Claire reguliere les

Workshops

Het Yoga Lifestyle Center biedt o.a. workshops aan over massage, voeding, yoga voor beginners en partner yoga workshops. Deze worden aangekondigd via de nieuwsbrief en Facebook.

Speciale lessen

Yoga Nidra – de ‘slaap van de yogi’s
De methode van Yoga Nidra wordt gebruikt om complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning te bereiken.

Ashtanga Yoga Full Primary series – Beleef de bewegende meditatie van Ashtanga Yoga!
De Ashtanga primary serie bestaande uit 40 houdingen en is samengesteld door Sri K. Pattabhi Jois (1915-2009) samen met zijn leraar T. Krischnamacharya (1888-1989). Om vloeiend van de ene houding in de andere te komen worden vinyasa’s (korte serie houdingen) uitgevoerd op het tempo van de ujjayi (overwinnings) adem. Deze ademhalingstechniek gebruiken we om dieper in houdingen te komen, om te focussen en om de bewegende meditatie te ondersteunen. Het klinkt een beetje als het ruizen van de zee of zoals sommigen zeggen Darth Vader.

Rock that Flow
De ultieme flow yoga les, waarbij Tineke een yogales heeft samengesteld door zich te laten inspireren door muziek. De muziek loopt uiteen van mantra’s tot rockmuziek, waarbij rustige en stevige nummers worden afgewisseld. Door yoga houdingen uit te voeren op de muziek, wordt de flow versterkt als bewegende meditatie. De les zal regelmatig terugkomen, waardoor je bekend raakt met de bewegingen.