Verhuur yogazaal

De yogazaal op de Regattaweg is te huur voor yoga en Pilates docenten. En daarnaast (overdag) ruimte voor huurders die zich richten op ademhaling of andere (lichaams-) bewustzijn praktijken zoals lichaamswerk, thai yoga massage of opstellingen. Er zijn nog diverse tijdstippen beschikbaar.

De yogazaal

De zaal (50 m2) bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een houten laminaatvloer. Er kunnen met gemak 9 mensen in op 1,5 meter afstand en 12 als je hart op hart van de matjes rekent. In de ruime hal voor de zaal is ruimte voor schoenen en jassen. In het gebouw zijn kleedruimtes, lockers en douches aanwezig. Op de verdieping is een pantry en een grote ruimte met tafels en stoelen en banken waar je met je cursisten nog een kop thee kunt drinken na de les.

Locatie

De yogazaal bevindt zich in het pand van Loopsportcentrum Noord aan de Regattaweg 5 in Groningen (Oosterhoogebrug) tegenover de Tasmantoren. Er zit in dit pand al een sportmassage praktijk, fysiotherapiepraktijk, een sportarts, podotherapeut, diëtist, sportpsycholoog, een winkel met loopsport-artikelen en een fitnessruimte. Yoga en pilates, maar ook thai yoga massage, familie-opstellingen en mindfulnesstrainingen zijn natuurlijk een prachtige aanvulling op het bestaande aanbod. Naast de kruisbestuiving met de andere specialisten is de locatie prachtig gelegen op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Groningen en het ligt in een wijk die sterk in ontwikkeling met woningbouw. Het is goed met de auto te bereiken en je kunt er gratis parkeren.

Prijs

Huurprijs per uur €20,-
Dagdeel week en weekend: €50,-

Een dagdeel in de ochtend of middag is 4 uur, 8.00 – 12.00 uur / 9.00 – 13.00 uur of 13.00 – 17.00 uur en ‘s avonds 3,5 uur 17:30 – 21.00 uur.

Het gebruik van matten, blokken, bolsters, zitkussens en riemen is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is inbegrepen 15 minuten ter voorbereiding en 15 minuten ter afsluiting. 
De huurprijs BTW-vrij.

Interesse?

Mail naar info@yogalifestylecenter.nl (Tineke Buursema)
Dan maken we een afspraak om kennis te maken en de ruimte te bekijken.