Therapie

Kyra Everink – psychotherapie

Kyra Everink psychotherapieIedereen is uniek, maar tegelijkertijd zijn we allemaal mensen. En mensen lopen nu eenmaal tegen dingen aan in hun leven, iets wat dus helemaal niet ‘raar’ is. Vaak hebben persoonlijke problemen ook te maken met hoe je met jezelf, anderen of situaties omgaat en kan het zijn dat je klachten in verband staan met bepaalde gebeurtenissen in jouw leven, vroeger of nu. Kyra is psychotherapeut en kan met jou samen zoeken naar oorzaken of oplossingen, je een spiegel voorhouden of nieuwe ervaringen bieden waarvan je kunt leren om je verder te kunnen ontwikkelen. Vertrouwen, openheid en begrip staan binnen dit proces centraal. Psychotherapie helpt je meer bewust te worden van gedachten, gevoelens en gedrag, hoe deze samenhangen en wat je hierin zelf kunt doen.

Mail voor een psychotherapeutische afspraak naar: info@zinvoel.nl

Psychotherapie

50 minuten

€90,-

Jeanette Venema – Opstellingen en lichaamsgerichte therapie

Jeanette therapieEen opstelling kan onverwachte inzichten geven bij steeds terugkerende problemen. In een opstelling kan aan het licht komen hoe situaties of gebeurtenissen uit je (familie)geschiedenis jou beïnvloeden in je huidige leven. Door een opstelling kan het mogelijk zijn je los te maken van deze verborgen, belemmerende invloeden. Je kunt een opstelling doen over kwesties rondom familie, werk, geld, relaties, ziekte, gezondheid etc. Ook terugkerende (beperkende) patronen, gedachten en gevoelens kunnen aanleiding zijn. Het werken met opstellingen is Jeanette’s passie en ze werkt dan ook met liefde, rust en aandacht. Ze werkt met tafelopstellingen, vloerankers, opstellingen rondom grens-kwesties, en opstelling van het verlangen. Een opstelling kan plaatsvinden in een groep of individueel.
Jeanette is momenteel ook aan het afstuderen bij het Aumm Instituut als lichaamsgericht werkend therapeut. Ze heeft plaats voor afstudeercliënten.

Mocht je meer willen weten, bel of mail dan gerust! jeanette.venema@zonnet.nl  06 10 47 93 08

Opstellingen

60 minuten
(alleen individueel)

€45,-

Lichaamsgerichte therapie

60 minuten

€35,-
(afstudeer-tarief)