Praktisch

Parkeren in Groningen

In de Schildersbuurt geldt betaald parkeren voor auto’s, ook in de avond. Op zondagochtend is parkeren gratis tot 12 uur. Graag de fietsenrekken in de straat gebruiken om je fiets te parkeren.

Yogazaal Yogastudio Smederij in den Hanekamp

Het stalen hek van de zij-ingang staat een kwartier voor aanvang van de les open en sluit een paar minuten voordat de les begint. Dus wees op tijd!  Kom 10 minuten eerder naar de les wanneer je voor het eerst komt. Graag je schoenen uit doen en je jas ophangen voor je de zaal in gaat. Draag gemakkelijk zittende kleding naar de les. Neem uitsluitend datgene mee de zaal in wat je nodig hebt tijdens de les. Dus geen mobiele telefoons. Dit houdt de yogaruimte rustig.

Hygiëne

Yoga opent je zintuigen en daarom kan geur verstorend werken. Daarom graag parfum en zware deodorant vermijden. Zorg ervoor dat je gedoucht hebt voor de les en draag schone kleding. Neem naast je eigen mat een eigen handdoek mee om zweet mee af te vegen.

Eten en drinken

Yoga beoefen je het beste op een lege maag. Eet het liefst 3 uur van tevoren of eet een paar crackers maximaal een uur voor de les start.
Water drinken tijdens yoga beoefening leid af. Drink gedurende de dag voldoende water en vertrouw erop dat je tijdens je practice geen extra vocht nodig hebt, ook als je observeert dat je dorst hebt.