Praktisch

We vragen je om rekening te houden met de volgende zaken:

In de studio

Wees altijd minimaal 5 minuten voor de les aanwezig. De deur wordt gesloten op het moment dat de les begint. Kom 10 minuten eerder naar de les als je vragen hebt of wanneer je voor het eerst komt. Graag je schoenen uit doen bij de deur en je jas ophangen. Draag gemakkelijk zittende kleding of kleed je om in de kleedruimte. Neem uitsluitend datgene mee de zaal in wat je nodig hebt tijdens de les. Dit houdt de yogaruimte rustig en het is praktisch voor de docent die door de zaal loopt om te assisteren. Vergeet niet je mobiele telefoon uit te zetten. Graag stilte in de yogazaal.

Hygiëne

Yoga opent je zintuigen en daarom kan geur verstorend werken. Daarom graag parfum en zware deodorant vermijden. Zorg ervoor dat je gedoucht hebt voor de les en draag schone kleding. Matten zijn in de studio aanwezig.
Heb je gezweet? Gebruik je eigen handdoek om je zweet mee af te vegen. Voor de matten zijn sproeiflessen met doeken aanwezig om de mat mee af te nemen.

Aanmelden / Afmelden

Gebruik de je account om je aan te melden voor lessen. Je kunt je voor meerdere lessen tegelijk aanmelden en indien nodig ook afmelden. Afmelden kan tot maximaal 1 uur van tevoren. Zonder afmelding gaat er een les van je tegoed af.

Eten en drinken

Yoga beoefen je het beste op een lege maag. Eet ruim van tevoren (3 uur) je maaltijd. Je mag een flesje water meenemen in de zaal voor als je dorst krijgt tijdens de les, echter het is beter om gedurende de dag al voldoende water te drinken, zodat water drinken tijdens je practice niet nodig is.  Na de les staat er kruidenthee voor je klaar. Graag je kopje weer omspoelen in de de keuken.