Praktisch

Parkeren

In de Schildersbuurt geldt betaald parkeren voor auto’s. Op zondag en woensdagavond na 18 uur is parkeren gratis. Graag de fietsenrekken in de straat gebruiken om je fiets te parkeren.

In de studio

Het stalen hek van de zij-ingang staat een kwartier voor aanvang van de les open en sluit een paar minuten voordat de les begint. Dus wees op tijd!  Kom 10 minuten eerder naar de les wanneer je voor het eerst komt. Graag je schoenen uit doen bij de deur en je jas ophangen. Draag gemakkelijk zittende kleding of kleed je om in de kleedruimte. Neem uitsluitend datgene mee de zaal in wat je nodig hebt tijdens de les. Dus geen mobiele telefoons. Dit houdt de yogaruimte rustig en het is praktisch voor de docent die door de zaal loopt om te assisteren. Graag stilte in de yogazaal voor de les begint.

Hygiëne

Yoga opent je zintuigen en daarom kan geur verstorend werken. Daarom graag parfum en zware deodorant vermijden. Zorg ervoor dat je gedoucht hebt voor de les en draag schone kleding. Matten zijn in de studio aanwezig. Heb je gezweet? Gebruik je eigen handdoek om je zweet mee af te vegen.

Eten en drinken

Yoga beoefen je het beste op een lege maag. Eet het liefst 3 uur van tevoren of eet een paar crackers maximaal een uur voor de les start.
Water drinken tijdens yoga beoefening leid af. Drink gedurende de dag voldoende water en vertrouw erop dat je tijdens je practice geen extra vocht nodig hebt, ook als je observeert dat je dorst hebt. Dit is de oefening van het beheersen van je zintuigen, pratyahara.
 Na de les staat er kruidenthee voor je klaar. Graag je kopje weer omspoelen in de de keuken.