Align & Refine

‘If the foundation is firm, the building can withstand calamities. The practice of yoga is the foundation so that the self is not shaken under any circumstances.’ B.K.S. Iyengar

Als je voor het eerst in aanraking komt met (flow) yoga is natuurlijk alles nieuw en dan is het knap lastig om de flow te ervaren. De yoga cursus Align & Refine is gericht op de techniek van de yogahoudingen, zodat je op een veilige en zelfverzekerde manier je yogabeoefening kunt beginnen of voortzetten. Maak kennis met de basishoudingen en de ondersteunende ademtechniek. Ook alternatieven bij stijfheid of blessures komen aan bod. Vanuit de juiste intentie versterk je je spieren en word je leniger.

De afgelopen periode deden er zowel beginnende en gevorderde yogi’s mee aan deze basiscursus en deze ervaring heeft geleerd dat we het heel fijn vinden om de tijd te nemen voor houdingen en die uit te diepen. En dat er in yoga altijd iets te leren valt, zelfs als je al jaren yoga beoefend.

In deze cursus is ruimte voor individuele aandacht en vragen. Daarnaast gebruiken we de wand en elkaar om de houdingen uit te kunnen voeren of te verdiepen, wat zorgt voor een speels karakter van de les. Vanwege de interactie zijn deze lessen uitsluitend op locatie te volgen.

Locatie: Smederij in den Hanekamp
Wekelijks op woensdag 18:30 – 19:45 uur
Cursusdata: 31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september, 12 en 26 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november. 7, 14 en 21 december
Cursusprijs: €161,25