Nieuw op Locatie Regattaweg

Inmiddels zijn er twee flow yoga cursussen gestart op de locatie Regattaweg bij Loopsportcentrum Noord. In de ochtend geeft Tineke een heerlijke zachte yogales met iedere week een ander filosofisch thema en ’s avonds kun je opgaan in de bewegende meditatie van Easy Flow yoga.

Gentle yoga  icoontje-halo

Gentle yoga is een zeer milde yogavorm die ik ontwikkelde toen ik als beginnende Vinyasa yoga docent steeds onbedoeld belandde voor groepen ouderen. Daardoor kreeg ik te maken met yogi’s met versleten knieën of nieuwe heupen, stijfheid en allerlei andere ongemakken, waardoor ze niet meer zo vlot van de ene in de andere houding komen. Inmiddels geef ik de lessen al bijna 10 jaar en kan ik me geen dankbaarder doelgroep voorstellen dan deze doorzetters die fit blijven met yoga. Iedere les heeft een ander thema, waarmee ik de yogafilosofie integreer in de les door middel van creatieve oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra’s en uiteraard yogahoudingen. Door de filosofie op deze manier te oefenen kun je het makkelijker meenemen in je dagelijks leven.

Easy Flow yoga

Deze les is ontwikkeld als lichtere variant van de Vinyasa yoga en dat maakt het zeer geschikt voor beginners die kracht, flexibiliteit en balans willen opbouwen. In de les krijg je de houdingen uitgebreid uitgelegd met verschillende opties, zodat je ze kunt uitvoeren op je niveau van dit moment. Daarbij leer je wat je kunt doen om dieper in een houding te komen en om sterker te worden. De adem speelt hierbij een onlosmakelijke, ondersteundende rol. Door de uitgangspunten te respecteren zul je uiteindelijk meer bereiken met de houdingen op zowel lichamelijk als energetisch vlak.

Rooster Regattaweg 5 in Groningen

Dinsdag
10:00 – 11:15 uur Gentle yoga (instromen mogelijk)
19:30 – 20:45 uur Easy Flow yoga (instromen mogelijk)

Lees meer over tarieven.

 

close

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en aanbiedingen.

We spammen niet! Lees ons privacy beleid voor meer info.