Live online yogalessen

Behoud je yoga ritme en het yoga contact!

Wil je graag wekelijks yogalessen volgen, maar ben je nog niet klaar voor de yogazaal, dan bieden deze live online yogalessen een uitkomst. En het grote voordeel is, je hoeft er niet eens voor de deur uit!

Rol je mat uit, zet je telefoon op stil en je laptop aan. Je krijgt iedere les een nieuwe link die je verbindt met je docent en de andere deelnemers.
De online yogalessen worden bewust live aangeboden, zodat we in ons vaste weekritme blijven, persoonlijke aandacht krijgen en het groepsgevoel behouden dat we kennen van de studio.

Wil je het een keer proberen? Dat kan!

Maandag 20:00 – 21:15 uur Vinyasa yoga
Woensdag 20:00 – 21:15 uur Vinyasa yoga
Vrijdag 9:30 – 10:45 uur Dynamic Flow yoga
Vrijdag 18:30 – 19:45 uur Easy Flow yoga *

Zondag 10:00 – 11:15 uur Easy Flow yoga

Laat me weten voor welke les(sen) je op de lijst wilt komen. Kennen we elkaar nog niet, dan maak ik graag voorafgaand aan de eerste les een afspraak met je om online kennis te maken, zodat ik je ervaring, motivatie en eventueel blessures weet en je daarin kan begeleiden.

Cursusprijzen:
Een cursus €90,-
Twee cursussen €140,-
Drie of meer cursussen €170,-

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald op een ander moment. Ook is het mogelijk om wekelijks een opname te ontvangen. Hiervoor gelden dezelfde prijzen. Later instromen is mogelijk. Mail voor de mogelijkheden.

* start bij voldoende aanmeldingen. Het is ook mogelijk om je hier als beginners (vrienden)groep voor aan te melden. Zo houd je contact en leer je samen iets nieuws.