Gentle yoga, nu ook op zondag!

loslaten, helen, ontspannen en genieten

Vanaf 5 april ook op zondag: Gentle yoga. Dé yogales om in te starten als je met yoga wilt beginnen of gewoon rustig aan door wilt gaan.

In de Gentle yogales werk je continu vanuit compassie en aandacht voor jezelf. Leer geven en ontvangen en leven vanuit een open hart. Deze les dient om te helen, op zowel fysiek als mentaal vlak. 

Terwijl je klassieke yoga houdingen uitvoert, loopt Tineke langs om je comfort te bieden door middel van aanraking of door hulpmiddelen te aan te reiken zoals een deken, blok, kussen of riem. 

Gentle yoga geeft je een goed begrip van de houdingen en leert je de houdingen uit te voeren zoals dat op dit moment bij jou past. Op die manier herstelt je lichaam en krijg je de kracht, flexibiliteit en balans terug. Er ontstaat ruimte in lichaam en geest waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

De Gentle yogales op zondag is van 11:30 – 12:45 uur. De cursus die start op 5 april zal bestaan uit 13 lessen en kost €136,50.
De Gentle yogales op dinsdag is van 9:30 – 10:45 uur. De cursus die start op 31 maart zal bestaan uit 14 lessen en kost €147,-.
Nieuwe leden kunnen gebruik maken van een proefles (€10,-) en daarna instromen.