Cursus Collage maken

 • Design your Life
  Design your Life
  Uit de Yoga Lifestyle Verdiepingstraining Be the Change 2017
 • Cursus Collage Maken
  Cursus Collage Maken
  Drieluik met een zelfgekozen thema
 • Extraordinary people
  Extraordinary people
  Drieluik Paulina: although the mirror says something different
 • Cursus Collage Maken
  Cursus Collage Maken
  Je eigen plekje
 • Extraordinary people
  Extraordinary people
  Ireen met dieren
 • Cursus Collage Maken
  Cursus Collage Maken
  Kerstkaart met Selfie

Het begon weer te stromen met de module ‘Design your Life’ die ik notabene zelf had opgezet in de opleiding Be the Change 2017. Met het maken van een collage wilde ik yogadocenten in opleiding aanzetten tot zelfreflectie. Naast de prachtige resultaten en inzichten die het opleverde, was mijn grootste persoonlijke overwinning het hervonden plezier in creëren. Mijn blokkade duurde ruim 20 jaar en ik ben enorm gemotiveerd om anderen te helpen om daaruit te komen. Niet alleen met yogales geven maar ook met de kunst van het knippen en plakken. Dus toen Buurtcentrum Oranjewijk vroeg om ideeën, twijfelde ik geen moment met mijn voorstel voor een cursus Collage Maken.

Er zit redelijk wat overlap in mijn beide passies. Zowel als yogadocent als als beeldend kunstenaar zoek ik naar authenticiteit in de mens. In de yogalessen maak ik al jaren gebruik van thema’s zoals dromen, chakra’s, het achtvoudige pad, tijd, anders, lotus, omdenken, mandala, je eigen plekje, flow, eenvoud, helden en nog veel meer. Daarom ben ik superblij dat ik deze thema’s nu ook kan delen in de creatieve cursus Collage Maken bij Buurtcentrum Oranjewijk.

Naast de verschillende thema’s komen er diverse technieken aan bod. Aan de hand van voorbeelden maakt ieder zijn / haar eigen verhaal.We gebruiken tijdschriften, kranten, fotokopieën en wat we maar kunnen vinden.
Aan het eind van de les is er ruimte om het resultaat in de groep te bespreken. Het hoeft niet en het hoeft ook niet ‘af’ te zijn. Plezier staat voorop!

Iedere maandagmiddag 13:00 – 15:00 uur bij Buurtcentrum Oranjewijk in Groningen.
Je betaalt per les €7,-
Kom gerust een keer meedoen om te kijken of het iets voor je is.