Workshop Collage Maken

Eenmaal aan de slag met plaatjes, lijm en papier, kom je uit je helemaal hoofd en overkomt je een prettig gevoel van helemaal opgaan in waar je mee bezig bent. De flow!

Op dinsdag 19 maart geef ik weer een workshop Collage Maken. Dit keer gaan we aan de slag met silhouetten. Met dit thema of misschien moet je het techniek noemen kun je werkelijk alle kanten op. Je kunt door middel van een silhouette bijvoorbeeld twee kanten van een zaak laten zien, of iets accentueren wat er is of juist ontbreekt.

Ik zal je aanmoedigen om niet te veel na te denken en de beelden tot je te laten spreken. Tijdens het maakproces vallen de dingen op hun plek. Van een mooi plaatje maken tot wellicht een verhaal. Niets moet. Kom langs en geniet van knippen en plakken en wie weet wat het je brengt!

Achtergrond

Als beeldend kunstenaar ben ik verzot op het maken van collages. Na een creatieve blokkade van ruim twintig jaar, begon mijn creatieve energie weer te stromen door het maken van collages. Dat gebeurde nota bene in de creatieve module die ik zelf aanbood in de yoga training Be the Change van 2017. De flow die ik na de kunstacademie alleen nog vond in yoga, hervond ik door mee te doen met mijn eigen module ook weer in het schilderen. Ik ben zo dankbaar en blij dat het na zoveel jaar weer gelukt is, dat ik dit succes dolgraag met anderen deel. Buurtcentrum Oranjewijk maakte dat mogelijk door me Collage lessen te laten opzetten.

WORKSHOP COLLAGE MAKEN

Dinsdag 19 maart 2024
13:00 – 15:30 uur
Buurtcentrum Oranjewijk
, Prinsseseweg 44-1 Groningen

Aanmelden: tinekebuursema@gmail.com
€10,-
Ondergrond, tijdschriften, scharen, lijm, gekleurd papier zijn aanwezig, maar neem gerust mee wat je zelf wilt gebruiken.

Op dinsdag 21 mei 2024 is de volgende workshop zijn. Kijk voor meer informatie op TientjesWonderland.

 

 • Workshop Vision Board 2024
  Workshop Vision Board 2024
  Inspiratie voor het nieuwe jaar
 • Design your Life
  Design your Life
  Uit de Yoga Lifestyle Verdiepingstraining Be the Change 2017
 • Cursus Collage Maken
  Cursus Collage Maken
  Drieluik met een zelfgekozen thema
 • Cursus Collage Maken
  Cursus Collage Maken
  Je eigen plekje