Ashtanga Yoga Verdiepingsweekend

Jacquelien en Tineke hebben een yoga weekend samengesteld, waarin ze je alle ins en outs leren over hun favoriete vorm van yoga, Ashtanga yoga.

Wat is er leuk aan Ashtanga yoga? Doordat de serie houdingen vast staat, ligt de focus meer op het uitvoeren van de houding en kun je meer aandacht naar binnen richten. Je beleeft de serie telkens anders en zodoende leer je veel over jezelf.

Tineke: ‘Het is voor mij de ultieme vorm van yoga om fysiek en mentaal in balans te blijven. Ik voel me gewoon goed na het uitvoeren van de serie, ook als ik de houdingen niet ‘perfect’ uitvoer. Dat is nu juist het mooie eraan. Perfectie kunnen loslaten en weten dat het goed is.’

In dit weekend besteden we veel aandacht aan alle houdingen van de primary series, de adem en de overgangen. Je leert door te doen, bij elkaar te kijken en aantekeningen te maken, zodat je als je zou willen, thuis verder kunt oefenen.

Dit workshop weekend is geschikt voor mensen met enige ervaring in actieve vormen van yoga. Maar ‘goed’ hoef je niet te zijn. Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan contact op met Tineke (info@yogalifestylecenter.nl).

Boek het Ashtanga weekendDatum: zaterdag en zondag 27 & 28 januari
Beide dagen: 11:30 – 17:00 uur
Prijs: €120,-