Flow yoga lessen

icoontje-halo Geschikt voor mensen die het bewust rustig aan willen doen.
Geschikte les om in te stappen als beginner.

 Geschikt voor mensen met yoga ervaring.

Ashtanga Vinyasa yoga

Bij Ashtanga Vinyasa yoga wordt een vaste serie houdingen achter elkaar uitgevoerd op het ritme van de adem. Houd je van een intensieve workout en hard werken? Dan zal Ashtanga yoga je vast aanspreken. In de bewegende meditatie “flow” van Ashtanga yoga zul je naast de fysieke workout mentale processen doormaken, die zorgen voor inzicht, balans en voldoening.

Easy Flow yoga

In deze lessen worden basis yogahoudingen vloeiend achter elkaar uitgevoerd. Daarbij ondersteund door de adem (ujjayi). Er worden opties aangegeven om het voor iedereen toegankelijk en uitdagend te houden. Thema’s van de lessen lopen uiteen, van elementen en chakra’s tot trainen van buikspieren en hartopeners. Deze cursus is geschikt voor beginners.

Slow Flow yoga  icoontje-halo

Slow Flow yoga is een zeer rustige flow yoga les. In de les worden opties aangeboden voor mensen die last hebben van blessures. Daarnaast voeren we de zonnegroeten uit in een rustig, zodat iedereen die zijn / haar jeugdige snelheid en balans heeft verloren de les kan volgen en fit ouder kan worden. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning/meditatie.

Vinyasa yoga

Vinyasa staat voor het koppelen van adem en beweging èn voor de specifieke combinatie van bewegingen die uitgevoerd worden als overgang tussen de houdingen. Deze dynamische les zorgt voor een intense “flow” ervaring en een stevige workout. In vinyasa yoga laat de docent de structuur van Ashtanga yoga los en creëert haar eigen les met iedere keer een andere uitdaging. Rock that Flow!