Yoga Lifestyle lessen

icoontje-halo Geschikt voor mensen die het bewust rustig aan willen doen en beginners.
Geschikte les om in te stappen als beginner.

 Geschikt voor mensen met yoga ervaring.

Vinyasa yoga

Bij Vinyasa yoga wordt een serie houdingen achter elkaar uitgevoerd op het ritme van de adem. Iedere cursus bestaat uit een andere serie yogahoudingen. Houd je van een intensieve workout en hard werken? Dan zal deze les je vast aanspreken. In de bewegende meditatie “flow” van Vinyasa yoga zul je naast de fysieke workout mentale processen doormaken, die je inzicht, balans en ontspanning geven.

Dynamic Flow yoga

In deze dynamische les worden yogahoudingen vloeiend achter elkaar uitgevoerd. Bij het samenstellen van de serie laat Tineke zich inspireren door muziek. Hierdoor ontstaat een creatieve sequence die we gedurende de cursus herhalen. Door de dynamiek en de herhaling zul je steeds meer uit je hoofd gaan waardoor je meditatie in beweging ervaart, de flow!

Gentle yoga  icoontje-halo

Gentle yoga is een zeer rustige yoga les. In de les worden opties aangeboden voor mensen die last hebben van blessures. Daarnaast voeren we de zonnegroeten uit in een rustig tempo, zodat iedereen de les kan volgen en de voordelen van yoga kan ontvangen. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning/meditatie.