Lessen

Tineke geeft vanaf september haar lessen in cursusvorm. Het voordeel van een cursus is dat je in een vertrouwde omgeving (zelfde mensen) kunt groeien. Iedere week heeft de les een ander thema of aandachtspunt.

icoontje-halo Rustig in en uit de houding, geschikt voor beginners en mensen met blessures.
icoontje-zweet-02 Actieve, creatieve les, geschikt voor beginners.
icoontje-zweet-03 Zeer actieve yoga les met uitdaging, geschikt voor mensen met yoga ervaring.

Ashtanga Vinyasa yogaicoontje-zweet-03

Bij Ashtanga Vinyasa yoga wordt een vaste serie houdingen achter elkaar uitgevoerd op het ritme van de adem. Houd je van een intensieve workout en hard werken? Dan zal Ashtanga yoga je vast aanspreken. In de bewegende meditatie “flow” van Ashtanga yoga zul je naast de fysieke workout mentale processen doormaken, waarbij je sterker wordt en meer in balans raakt. De lessen hebben iedere week een andere focus op een aspect of houding uit de primary series. In de laatste les voeren we de hele serie uit.

Easy Flow yoga icoontje-zweet-02

In deze lessen worden basis yogahoudingen vloeiend achter elkaar uitgevoerd. Daarbij ondersteund door de adem (ujjayi). Er worden opties aangegeven om het voor iedereen toegankelijk en uitdagend te houden. Thema’s van de lessen lopen uiteen, van elementen en chakra’s tot trainen van buikspieren en hartopeners. Deze cursus is geschikt voor beginners.

Slow Flow yoga  icoontje-halo

Slow Flow yoga is een zeer rustige flow yoga les. In de les worden opties aangeboden voor mensen die last hebben van blessures. Daarnaast voeren we de zonnegroeten uit in een rustig, zodat iedereen die zijn / haar jeugdige snelheid en balans heeft verloren de les kan volgen en fit ouder kan worden. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning/meditatie.

Vinyasa yoga icoontje-zweet-03

Vinyasa staat voor het koppelen van adem en beweging èn voor de specifieke combinatie van bewegingen die uitgevoerd worden als overgang tussen de houdingen. Er is veel variatie in deze lessen en iedere week ligt de focus op een andere houding of lichaamsdeel. Deze dynamische les zorgt voor een intense “flow” ervaring en een stevige workout. De les heeft iedere week een ander aandachtspunt met uitdagende houdingen. Rock that Flow!