Docenten

De yoga docenten van het Yoga Lifestyle Center in alfabetische volgorde (van voornaam).

Bea Visser

Bea haar motto is: ‘alles wat je zoekt is in jezelf te vinden’. Ze combineert yoga met haar ervaring als coach vanuit dat motto. Yoga nodigt je uit tot zelfonderzoek en door de houdingen in een flow uit te voeren voel je je energieker en meer in balans. Je gebruikt je ervaringen op de mat en daarbuiten om verder te komen op je (yoga) pad. De ene keer lekker easy en de andere keer met wat meer vuur maar altijd met genoeg variaties zodat iedereen mee kan doen.

Hannie Dekker

docenten Hannie

Toen ik me de 1e keer in een pilatesles op een matje legde, liet ik de docente weten: ‘ik ben hier alleen maar omdat ik last heb van mijn rug, zodra dat is opgelost, ga ik weer naar buiten om te sporten!’.  Dat heb ik gedaan. Maar ook ben ik op het Pilates-matje doorgegaan. Eén keer in de week een uurtje Pilates leverde me heel veel op: ik leerde mijn lichaam beter kennen,  ik  voelde me sterker en ik liep beter hard. Ik houd van les geven en ik deel graag mijn eigen plezier in Pilates met jullie.

Jacquelien Pool

jacquelien docenten

Mijn leven is sinds mijn kinderjaren verstrengeld met dans. Ik begon met yoga als verlengstuk van mijn dansbeoefening, omdat de tegenstelling tussen intensieve dans en de rust die yoga me geeft, mijn lijf in balans brengt. Ik heb een aantal jaren geleden, tijdens mijn reizen naar Azië mijn grote passie gevonden in Ashtanga yoga, vanwege de fysieke kracht gecombineerd met de meditatieve flow. Onlangs heb ik de Ashtanga opleiding afgerond aan de Ashtanga Yoga Academy in Rotterdam. Vanaf mijn 18e geef ik les in dans en later ook  Pilates en Hatha Yoga. Ik ben nu blij ook mijn kennis van Ashtanga over te mogen dragen en iedereen enthousiast te maken voor deze vorm van yoga.

Julia Engelbrecht

Julia is een reiziger, yoga liefhebber en fysiotherapeute. Ze combineert graag de westerse en oosterse kennis en haar ervaringen met anderen. Door haar kennis van anatomie, ligt de focus in haar lessen op de optimalisatie van lichaam en geest bewustzijn met als doel het voorkomen en genezen van blessures. Door het bestuderen van verschillende yoga stijlen, begrijpt ze goed hoe ze de oefeningen en houdingen kan aanpassen op de persoon en niet omgekeerd. Julia voegt haar veelzijdige kennis samen in yoga lessen, retreats en workshop in heel Europa.

Sasja Logtenberg

Sasja Logtenberg

Met haar yogalessen wil Sasja je meegeven hoe yoga kan worden toegepast in het dagelijkse leven. Op de mat leert ze je via poses de wereld vanuit allerlei hoeken te zien. Door je bewust te zijn van je ademhaling, lichaam en gedachtestroom, leer je dit buiten de mat in het meestal (hectische) dagelijkse leven toe te passen. Tijd voor jezelf, naar binnen keren, weg van all drukke impulsen en bewust te zijn van je body, mind, soul en breath. Sasja geeft zowel vinyasa (yang) en yin yoga.

Tineke Buursema

Als oprichter van het Yoga Lifestyle Center wil Tineke de voordelen van yoga aan zo veel mogelijk mensen overbrengen. Met humor en scherpe waarneming, zorgt ze dat iedere deelnemer ruimte krijgt om deel te nemen aan de bewegende meditatie. Ze is creatief in het samenstellen van lessen en toevoegen van thema’s en muziek. Door haar gevoel voor ritme laat ze je als geen ander deelnemen aan de “yoga flow”. Na een heerlijke, welverdiende eindontspanning ga je weer flexibel en ontspannen naar huis. Zodoende kun je energiek de dag te beginnen of lekker slapen aan het einde van de dag.