Deelname en betaling

• Deelname aan de lessen geschiedt op eigen risico. Het Yoga Lifestyle Center is niet aansprakelijk voor blessures of ander letsel. Wanneer je medische klachten hebt, raadpleeg eerst je arts, alvorens te starten met de lessen.

• Indien een deelnemer geen gebruik maakt van het recht om deel te nemen aan de lessen, vindt geen restitutie van de contributie plaats. In het geval van blessures graag op tijd contact opnemen.

• Het Yoga Lifestyle Center is niet aansprakelijk voor diefstal van persoonlijke bezittingen. Laat waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis.

• Lessen gaan door bij minimaal 2 deelnemers.

Je geeft je op voor een vast moment in de week en je bent verzekerd van een plekje in de les. Kun je een keer niet, dan is het mogelijk om je les in te halen op een ander moment (binnen de cursusperiode). Nadat je van Tineke hebt vernomen dat er plek is in de cursus, graag het cursusgeld overmaken op IBAN NL80 RABO 0305 3628 60 t.n.v. Yoga Lifestyle Center o.v.v. je naam en de cursus. Wanneer je in het bezit bent van een Stadjerspas of studentenkaart en je stuurt me een kopie, dan ontvang je 10% korting op een volledige cursus. Voor nieuwe leden is het mogelijk om een proefles te nemen. Deze kost €10,-. Het is vervolgens mogelijk om in te stromen in de resterende lessen van de cursus.